Köksluckor

Köksluckor

Måttanpassade köksluckor efter dina önskemål!

köksluckor

Måttanpassade köksluckor

Värmdö kakel & Design i samarbete med NovaFlex som tillverkar köksluckor i hög kvalitet .

  • Vi hjälper dig på enkelt sätt förnya ditt kök med att enbart byta ut köksluckor som är måttanpassade. I butiken kan du se ett urval av NovaFlex köksluckor.

Kontakta oss för rådgivning med en köksspecialist.

Lackerade kökluckor

Lackerade kökluckor

Lackerade köksluckor i MDF. Genomgående är köksluckorna är tillverkade i ett stycke. Detta ger oslagbar hållbarhet och du slipper att det spricker i spröjsade vitrinluckor.

För att undvika att luckorna slår sig har flera modeller ett motfräsningsspår på baksidan som hjälper till att hålla luckan rak.


fanerade köksluckor

Fanérade köksluckor

Trä hör hemma i den skandinaviska kökstraditionen och våra fanerade köksluckor hör hemma där. Fanerade köksluckor hör till våra mest sålda köksluckor i trä genom alla tider. Trä kommer och går i modet och vi märker att köksluckorna i faner blir allt populärare igen.

Du kan välja vilken kulör du vill och det finns även två olika år har strukturlackerade eller täcklackerade.

Massivt trä

Massivt trä köksluckor

Våra mest exklusiva köksluckor tillverkas i massivt treskiktslimmat trä. De ger ett rustikt och ombonat intryck och tillverkas som spårfrästa luckor eller helt släta. Träslagen är ek, björk och amerikansk al. Ytbehandlingen är klassiskt klar lackerat eller oljat.

Ramträluckor tillhör också massivträ, tradionellt tillverkas dessa luckor med en massiv ram i fyra delar och en massiv eller fanerad spegel. Träslagen är Björk, Ek och ytbehandlingsmetoderna är klarlack eller betsning av björk då främst i guldbets eller körsbärsbets..

Melamin köksluckor

Melamin

Göta luckan är en slitstarkt och lättskött lucka, tack vare en robust konstruktion är luckan tålig mot det mesta. Ofta använd som garderobslucka, kökslucka eller som lucka till tvättstugan.

Götaluckan finns i två modeller, Göta och Göta Plus. Göta plus är en lucka med ådringsstrukturerad yta, mycket likt trä med matchande kantlist. Göta i standardutförande har en slät yta där kantlisten kan väljas i flera olika utföranden. En mycket prisvärd lucka med en kantlist på 2 mm.

Har du frågor eller funderingar?

Om du har frågor om våra produkter, eller vill komma i kontakt med oss.
Fyll i formuläret så tar vi kontakt med dig!
Så hanterar vi personuppgifter

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag kl. 09:00–18:00
Lördag kl. 10:00–14:00
Söndag - Stängt

Besöksadress
Fenix väg 20
134 44 Gustavsberg

Tel/Fax
08-570 336 70

Info@: Klicka här